Borgerwijk Inplantingsplan

Residentie Philyra - Uitverkocht

Nieuw, kwalitatief woonaanbod

Residentie Philyra is de ideale plek voor wie rustig in het groen wil wonen zonder de connectie met het stadsleven te verliezen.

De eerste fase in Borgerwijk telt 33 nieuwbouwappartementen van 60 tot 108 m² met 1 of 2 slaapkamers. De tweeslaapkamerappartementen hebben een terras van 6 tot 52 m² dat op het gelijkvloers aan de gemeenschappelijke tuin grenst.

Borgerwijk zet de poorten open.
Een buitenkans om in dit prachtige domein te gaan wonen.

Bewust duurzaam wonen in Borgerwijk

Bewust duurzaam

Borgerwijk staat voor duurzaamheid. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen en worden op het dak van Residentie Philyra warmtepompen voorzien. Naast groene energie, zorgen deze ook voor koeling. Het zorgt ervoor dat je via de vloerverwarming in de appartementen in de winter én de zomer kan genieten van een aangename binnentemperatuur.

Er wordt ook ingezet op duurzame mobiliteit: deelwagens, elektrische laadpunten en fietsenstallingen worden aangevuld met voldoende parkeergelegenheid boven- en ondergronds.

Unieke investeringsopportuniteit

Borgerwijk is een futureproof investering dankzij de keuze voor tijdloze architectuur, de aanwending van nieuwe energietechnologieën en de sociale duurzaamheid van het project. Als investeerder zoekt u een betrouwbare vastgoedpartner en een maximaal rendement. De CORES Garantie zorgt voor een vlotte aankoop, beperkt het risico op leegstand en biedt zekerheid voor uw portefeuille.

Wooncomfort voor iedereen

Met Residentie Philyra maakt u een toekomstgerichte keuze. Zo kan u beroep doen op thuisverpleging. U kan ook intekenen op een noodoproepsysteen met een personenalarmtoestel. Dit biedt een handige meerwaarde die voor comfort en gemoedsrust zorgt.

Meer weten?
Vraag naar het optiepakket Assisted Living.

Previous
Next

1 slpk app

Wegens het grote succes zijn de 1 slpk appartementen volledig uitverkocht. De 2e fase wordt gelanceerd in het najaar van 2021. Registreer u via onderstaand formulier en blijf op de hoogte van het toekomstig woonaanbod in Borgerwijk.

OPP. 60 m²

AANTAL SLPK. 1

Vanafprijs: € 169.500

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

2 slpk app

Wegens het grote succes zijn de 2 slpk appartementen volledig uitverkocht. De 2e fase wordt gelanceerd in het najaar van 2021. Registreer u via onderstaand formulier en blijf op de hoogte van het toekomstig woonaanbod in Borgerwijk.

OPP. TERRAS : wordt verwacht najaar 2021

AANTAL SLPK. 2

Vanafprijs: wordt verwacht najaar 2021

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

2 slpk app

Ontwaak elke dag met zicht op het groen en geniet van modern wooncomfort met veel natuurlijke lichtinval.

OPP. 85 m²

AANTAL SLPK. 2

Vanafprijs: € 239.500

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

Registreer u

voor de volgende fase

Contacteer ons

Alle appartementen in Residentie Philyra zijn uitverkocht.

Registreer u via het contactformulier en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod in de 2e fase van Borgerwijk. Deze fase biedt appartementen en penthouses met 1, 2 en 3 slaapkamers.

Ontvang meer info over het project of maak een persoonlijke afspraak via onderstaand contactformulier