Nieuw woonaanbod - Binnenkort te koop

Residentie Arcus en Residentie Hortus

Park- en patio-appartementen

Deze nieuwe fase in Borgerwijk biedt kwalitatieve appartementen en penthouses in de residenties Arcus en Hortus, vlak aan het park. De ideale plek voor wie, genietend van alle wooncomfort, rustig in de groene omgeving van Sint-Katelijne-Waver wil wonen. Park Living op z’n best.

De luxueuze appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen die grenzen aan de mooie seminarie-tuinen en het achterliggende Borgerwijk Park. Grote raampartijen bieden zicht op groen en brengen rijkelijk het licht binnen.

Nieuw woonaanbod

Start verkoop 16 maart 2024

Borgerwijk zet de poorten open.
Een buitenkans om in dit prachtige domein te gaan wonen.

Bewust duurzaam

Borgerwijk staat voor duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen, maar van de natuurlijke warmte uit de bodem. Dit BEO-veld, oftewel Boorgat-Energie-Opslag-veld zorgt via de vloerverwarming, voor een aangename binnentemperatuur in de winter én zomer. Naast dit systeem zal ook gebruik gemaakt worden van warmtepompen en zonnepanelen.

Er wordt ook ingezet op duurzame mobiliteit: deelwagens, elektrische laadpunten en fietsenstallingen worden aangevuld met voldoende parkeergelegenheid boven- en ondergronds. De site wordt zoveel mogelijk onthard zodat het regenwater kan doorsijpelen in de bodem of gerecupereerd kan worden.

Unieke investeringsopportuniteit

Borgerwijk is een futureproof investering dankzij de keuze voor tijdloze architectuur, de aanwending van nieuwe energietechnologieën en de sociale duurzaamheid van het project.

Als investeerder zoekt u een betrouwbare vastgoedpartner en een maximaal rendement. De CORES Garantie zorgt voor een vlotte aankoop, beperkt het risico op leegstand en biedt zekerheid voor uw portefeuille.

Wooncomfort voor iedereen

Met Residentie Philyra maakt u een toekomstgerichte keuze. Zo kan u beroep doen op thuisverpleging. U kan ook intekenen op een noodoproepsysteen met een personenalarmtoestel. Dit biedt een handige meerwaarde die voor comfort en gemoedsrust zorgt.

Meer weten?
Vraag naar het optiepakket Assisted Living.

Previous
Next

1 slpk app

Wegens het grote succes zijn de 1 slpk appartementen volledig uitverkocht. De 2e fase wordt gelanceerd in het najaar van 2021. Registreer u via onderstaand formulier en blijf op de hoogte van het toekomstig woonaanbod in Borgerwijk.

OPP. 60 m²

AANTAL SLPK. 1

Vanafprijs: € 169.500

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

2 slpk app

Wegens het grote succes zijn de 2 slpk appartementen volledig uitverkocht. De 2e fase wordt gelanceerd in het najaar van 2021. Registreer u via onderstaand formulier en blijf op de hoogte van het toekomstig woonaanbod in Borgerwijk.

OPP. TERRAS : wordt verwacht najaar 2021

AANTAL SLPK. 2

Vanafprijs: wordt verwacht najaar 2021

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

2 slpk app

Ontwaak elke dag met zicht op het groen en geniet van modern wooncomfort met veel natuurlijke lichtinval.

OPP. 85 m²

AANTAL SLPK. 2

Vanafprijs: € 239.500

(excl. BTW, registratie- en notariskosten)

Start verkoop

16 maart 2024!

Contacteer ons

Registreer u via het contactformulier voor de start verkoop op 16 maart van het nieuwe woon- en investeringsaanbod in Borgerwijk.

Ontvang meer info over het project of maak een persoonlijke afspraak via onderstaand contactformulier