Investeren met de CORES Garantie

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt. Op die manier verzekeren we een vlotte verkoop en is voor u als verhuurder het risico op leegstand gedekt.

De CORES Garantie bestaat uit 5 pijlers en biedt meer dan ooit zekerheden voor uw portefeuille

De 5 pijlers van de CORES garantie

Zekerheid van locatie

De 3 belangrijkste criteria bij de aankoop van vastgoed? Heel simpel: locatie, locatie, locatie. Deze toplocatie vormt dan ook de eerste pijler van onze garantie voor succesvol investeren in vastgoed.
• Wonen in het groen     

• Vlot bereikbaar     

• Vlak bij winkels en scholen

Zekerheid van rendement

De tweede pijler van de CORES garantie is een realistische waardebepaling van uw investering. Bij ons koopt u vastgoed tegen de juiste prijs. We houden de kosten transparant en maken effectief haalbare rendementsberekeningen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vastgoed met meerwaarde

CORES Development gelooft in het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en zet daarom in op doordachte kernversterking in steden en gemeenten.

Borgerwijk is een futureproof investering dankzij de keuze voor tijdloze architectuur, de aanwending van nieuwe energietechnologieën en de sociale duurzaamheid van het project.

Eigen verhuur - en beheerdienst

De vierde pijler van onze garantie is onze totaalservice die ervoor zorgt dat u het maximum haalt uit uw investering en die u tegelijk heel wat werk uit handen neemt. CORES Rental & Resale Service adviseert u bij het beheer van uw investeringspand. We werken als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij.

Loyalty incentives

Trouwe klanten worden door CORES beloond en kunnen genieten van het CORES Loyalty programma.
• Uitnodiging voor private sales events
• Rendementsberekeningen op maat
• Quality control

Meer weten over onze CORES private sales events?