Perfecte uitvalsbasis

Borgerwijk heeft veel troeven en de locatie is daar absoluut een van. U woont er rustig in het groen, vlak bij het centrum van Sint-Katelijne-Waver en op een boogscheut van Mechelen.

Ontdek de omgeving van Borgerwijk

Afrit E19
F1 Fietsostrade Antwerpen-Mechelen-Brussel
Station Mechelen-Nekkerspoel
Station Mechelen

Borgerwijk bevindt zich op IJzerenveld, een vlotte baan met een strategische ligging bij de E19 en verschillende verbindingswegen. Dankzij deze toplocatie heeft u alle voorzieningen, zoals winkels, horeca, sport en recreatie dichtbij. Ook de fietsostrade Antwerpen-Mechelen-Brussel passeert via Sint-Katelijne-Waver. Het openbaar vervoer neemt u zo mee naar Mechelen, Lier, Antwerpen of Brussel. Het station Mechelen-Nekkerspoel ligt op 2 km en ook Sint-Katelijne-Waver heeft een station.

Bakkerij Carl
Krantenwinkel Den hoek
Restaurant Zellaer
Restaurant Kasteel Tivoli
Kasteel van Zellaer
Beurs-conferentiecentrum Nekkerhal Brussels North
UGC Cinema’s Mechelen
Sport- en recreatiecentrum Nekkerpool

Ook op het vlak van gastronomie en leuke weekendtips heeft de regio heel wat te bieden. Ontdek alle topadresjes: van restaurant tot museum.

Kinesist Braeckman/Marie-Anne
Kinesist Fierens Kris
Huisarts Gevers J.
Tandarts Steyaert Kris
Tandarts Ruth Beusen
Apotheek Van Doren

 

AZ Sint-Maarten, het grootste ziekenhuis uit de regio, ligt op fietsafstand van Borgerwijk. Ook huisartsen, apothekers, kinesisten en tandartsen vindt u vlak bij de site. Omdat zorg deel uitmaakt van het leven en de nabijheid ervan het leven alleen maar makkelijker maakt.

In de buurt

3 km

Centrum Mechelen

32 km

Centrum Antwerpen

41 km

Centrum Brussel

2,4 km

Station
Mechelen-Nekkerspoel

1,2 km

School

900 m

Supermarkt

50 m

Fietsostrade