Uitnodiging infomarkt seminariegebouw 21/02

In september 2019 werd met de eerste spadesteek de evolutie ‘van Borgerstein naar Borgerwijk’ ingezet. De feestelijke inhuldiging van de nieuwe zorgcampus in november 2021, was een belangrijke mijlpaal.

Intussen zijn de bewoners van Borgerstein, samen met het personeel, verhuisd naar hun nieuwe gebouwen, en kan de volgende, en laatste fase van Borgerwijk ingaan. Eind 2021 werd de aanvraag ingediend voor de herbestemming van het seminariegebouw, met de gedeeltelijke afbraak en nieuwbouw van een aantal nieuwe volumes met woonfuncties en buurtondersteunende diensten.

Naar aanleiding van deze volgende, en laatste stap, nodigen we de directe buren van Borgerwijk opnieuw uit om het programma en de planning verder toe te lichten, dit op maandag 21 februari. Op deze avond hebben de buren de mogelijkheid om één-op-één vragen te stellen aan de verschillende projectpartners.

PRAKTISCH
Wanneer: Maandag 21 februari tussen 17u00 en 20u00.
Waar: IJzerenveld 147, Borgerstein seminariegebouw, via linkse parkinginrit (oorspronkelijke onthaal Borgerstein). Ter plaatse kan u de pijlen volgen.
Inschrijven: Omwille van de huidige maatregelen vragen we om u op voorhand in te schrijven. We werken met timeslots om het aantal bezoekers te spreiden. Kies in het inschrijvingsformulier het moment wanneer u toekomt en beperkt uw bubbel tot max. 2 personen.